Skip to content Skip to footer

Kristal Reiki

KRİSTAL REİKİ

önkoşul: Reiki Master
Kristal Reiki Uyumlaması, bütün şifa sistemlerinin enerjisel titreşimlerinin gücünü arttırır. Kristal Reiki Uyumlaması ile duyularınız daha canlı hale gelir ve böylece düşüncelerin zihninize müdahalesi sona erer, bilinçli farkındalık gelişmeye başlar.
İlk başlarda bütün gerçeklik olduğu gibi deneyimleniyor. Zihninizin, deneyimleyeceklerinize engel olamayacağı bir yerdir orası. Zihninizde bir sürü gevezelik durmaksızın sürüp giderken Neler oluyor içinizde !
Ve konuşmalar devam ediyor, Geçmişin anıları ve gelecekle ilgili hayaller! Çok nadiren bir kuşa ya da bir çocuğun yüzüne olanca saflığı ile olduğu gibi bakıyorsunuz.
İnsanlar tüm gerçekliği olduğu gibi deneyimlemiyorlar. Aydınlanmanın ilk adımı; zihnin gereksiz faaliyetlerini susturup, duyuları canlı hale getirir. Aydınlanmanın ikinci aşaması, çevrenizdeki dünya ile bağlantınızda muhteşem duygular hissedersiniz. Çevrendeki diğer insanlara, bitkilere, hayvanlara, gökyüzüne, yanında olan herkese ve her şeye karşı bağlılık hissedersin. Yalnız olduğunu hissetmezsin ve her zaman tüm evrenle bağlantıdasın. Aydınlanmada üçüncü aşama; tüm evrenle birlik olduğunu deneyimlersin.
Evrene bağlılık duygusunun yerine, evrenle tam bir birlik hissini deneyimlersin. Kozmik bilinci deneyimlersin. Bu, eski aydınlanmışların bazılarının dediği gibi ”Aham Bramhasmin!”. Yani ”Ben, Evren denilen bu sürecin kendisiyim!” Kristal Reiki Uyumlaması, size enerjilerin hızlı ve güçlü geçişini sağlayacak özel bir titreşim frekansına uyumlar. Böylelikle, zihnin gevezeliklerine engel olur, bilinçli ve canlı duyulara sahip olursunuz. Daha sonra portal üzerinden Aydınlanmanın ilk aşamasına geçiş yaparsınız.

Kristal Reiki
Fiyat: 350TL

Önemli Uyarı : Reiki asla teşhis veya tedavi yöntemi olarak tıbbın yerine geçmez. Sağlığınızla ilgili herhangi bir şikayetiniz varsa, mutlaka doktorunuzla temasa geçiniz. Enerji şifası ve uyumlamalar herhangi bir sonucu garanti etmez ve sonuçlar kişiye göre değişebilir. Çünkü herkesin yaşam tarzı ve hayata bakış açısı farklıdır. Eğer alıcı hazırsa Reiki kişinin kendi içsel iyileşme gücünü harekete geçirir.

 

ILYASOFT Web Tasarım © Tüm Hakları Saklıdır.