Skip to content Skip to footer

Psişik Hediyeler Coşkunluğu Güçlendirmesi

Psişik Hediyeler Coşkunluğu Güçlendirmesi

Bu şifa yöntemi, bu enkarnasyona girmeden önce Ruh ile yapılan ilahi planla uyumlu olan ruhsal ve psişik hediyelerinizi ve yeteneklerinizi getirmenize, uyandırmanıza, güçlendirmenize ve aktive etmenize yardımcı olacaktır. Psişik Hediyeler Coşkunluğunu kullanarak, enerji alanınıza giren şeyler üzerinde daha fazla seçeneğe sahip olmanız için, sizi enerjisel sınırlar geliştirmekten alıkoyan herşeyi dışarı atacaksınız. Bu, enerji alanınızı Yüksek Benliğinize olduğu kadar Ruh Rehberlerinize ve Melekler, Başmelekler, Yükselmiş Üstatlar vb. gibi diğer Yüksek Işık Varlıklarına açmanızı sağlayacaktır.
Enerji, sizi çakralarınızda etkileyen blokları nazikçe temizleyecek ve sezginizdeki tüm blokları temizleyecektir. Güçlendirme, en güçlü psişik hediyelerinizi etkinleştirecek ve geliştirecektir. Bloklar tüm enerji alanlarınızdan ve enerjik bedenlerinizden temizlendiğinden, enerji aslında psişik yeteneklerinizi yaşamınıza başarılı bir şekilde entegre edecek, ayrıca insan yanınıza ve zihninize de entegre olacaktır, böylece herhangi bir şüpheciliğe takılıp kalmazsınız.
Faydaları:
Psişik Yeteneklere Güvenmek
Gelişmiş Sezgisel Beceriler
Daha Yüksek Amaçlara Açılmak
Finansal Bolluk
Manevi Doyum
Daha Yüksek İyilik ve İlahi Yaşam Amacıyla Uyum
Hediyelerin Değeri
Yüksek Işık Varlıkları İle Gelişmiş İletişim
Ruhsal Hediyelerin Güçlenmesi

Sistem Kurucusu: Tracey Loper

Önemli Uyarı : Reiki asla teşhis veya tedavi yöntemi olarak tıbbın yerine geçmez. Sağlığınızla ilgili herhangi bir şikayetiniz varsa, mutlaka doktorunuzla temasa geçiniz. Enerji şifası ve uyumlamalar herhangi bir sonucu garanti etmez ve sonuçlar kişiye göre değişebilir. Çünkü herkesin yaşam tarzı ve hayata bakış açısı farklıdır. Eğer alıcı hazırsa Reiki kişinin kendi içsel iyileşme gücünü harekete geçirir.

 

ILYASOFT Web Tasarım © Tüm Hakları Saklıdır.